OR en nieuwe arbeidsrecht

OR en wetgeving arbeidsrecht

De OR heeft in toenemende mate te make met diverse zaken die spelen op het terrein van arbeidsrecht. 

In 2015 hebben bedrijven en organisaties te maken gekregen met de grootste wetswijziging sinds de Tweede Wereldoorlog: de Wet Werk en Zekerheid (WWZ). Het nieuwe kabinet heeft weer nieuwe plannen om o.a. het ontslag van medewerkers gemakkelijker te maken.

In de wet zijn ook afspraken gemaakt over de rol van de OR bij het toezicht op en de totstandkoming van (mogelijke) nadere afspraken. 

Dan moet de OR wel weten wat zij mag en kan! 

Naast de nieuwe arbeidswetgeving wordt in deze cursus ook aandacht besteed aan aanverwante wetten. Bijvoorbeeld de nieuwe Wet Flexibele Arbeid die per 1 januari 2016 in werking is getreden. Je krijgt de nodige bagage mee waardoor je scherper, meer alert en bewuster het overleg met de bestuurder aankan.Wat leer je?

In deze cursus wordt met heel veel praktijkvoorbeelden gewerkt en is er volop aandacht voor eigen vragen. Daarnaast kunnen ervaringen met elkaar worden uitgewisseld en na afloop kan er natuurlijk nog wat worden nagepraat.

Cursusinformatie

Cursusduur: Twee dagdelen
Prijs: € 230,00
Inclusief: cursusmateriaal, lunch en koffie/thee/frisdrank

Jaap Jongejan van Borboleta, is een geregistreerd CRKBO docent. Deelname aan deze training is vrijgesteld van BTW o.b.v. artikel 8 van het uitvoeringsbesluit OB.
Cursusdata

Dag en datum: vrijdag 13 oktober 2017
Locatie: Midden Nederland, locatie nog te bepalen

Direct inschrijven
Share by: