Basiscursus nieuwe OR leden

Basiscursus nieuwe OR leden

Training 6 februari 2018
De ondernemingsraad van nu, is een serieuze gesprekspartner van de bestuurder. De ondernemingsraad van nu, is altijd op zoek naar het evenwicht tussen het belang van de onderneming en het belang van de medewerkers. Hoe betrek je de achterban bij belangrijke besluiten

Wat kan, mag en moet een OR (en wat kan een OR beter niet doen).

Als lid van de OR krijg je ineens te maken met diverse belangrijke besluiten die genomen moeten worden, gelukkig (vaak) samen met ervaren or-leden. Je hebt nu nog een achterstand maar….Wat leer je?

Met deze basiscursus loop je je achterstand snel in. Je leert alles wat je moet weten om je werk als OR-lid optimaal uit te voeren. 

Maar dat niet alleen: Na deze basiscursus kijk je enthousiast en bewust naar zaken die met medezeggenschap te maken hebben. Je wordt scherper en meer bewust van je mogelijkheden. En je bent volledig op de hoogte van de (on)mogelijkheden van de medezeggenschap binnen de organisatie. Je weet wat er op je bord ligt en daar ben je op voorbereid.

Cursusinformatie

Cursusduur: Twee dagdelen
Prijs: € 230,00
Inclusief: cursusmateriaal, lunch en koffie/thee/frisdrank

Jaap Jongejan van Borboleta, is een geregistreerd CRKBO docent. Deelname aan deze training is vrijgesteld van BTW o.b.v. artikel 8 van het uitvoeringsbesluit OB.
Cursusdata

Dag en datum: 6 februari 2018
Locatie: Elst (bij Nijmegen)

Direct inschrijven
Share by: