Over ons

Over Borboleta

Borboleta BV is uw partner als het gaat om advies, ontwikkeling van personeelsinstrumenten, succesvol implementeren van organisatieveranderingen, coaching, trainingen, mediation en interim management. 

Op het terrein van medezeggenschap geven wij diverse thema-trainingen (ook met specialisten van buiten), maattrainingen voor ondernemingsraden en cliëntenraden (meer rendement uit medezeggenschap) en bestuurders. 

Borboleta kan voor ondernemingsraden de organisatie van verkiezingen (digitaal) compleet organiseren.

Borboleta is de Portugese naam voor vlinder. Dagmar, de dochter van Jaap, overleed in 2004 en heeft een vlinder geschilderd voor haar afscheidskaart.

Loopt het overleg met uw bestuurder / OR niet zo lekker, heeft u een conflict over een onderwerp ? Vraag vrijblijvend een gesprek aan voor mediation

Over Jaap Jongejan

Jaap Jongejan werkte tot 2006 als Senior Manager bij Deloitte en is daarna zijn eigen adviesbureau begonnen. 

Zijn werkervaring: - Wijk- en buurtwerk Den Haag; - Leraar Middelbaar onderwijs (en thans freelance docent Haagse Hoge School); - Hoofd P&O - Hoofdbestuurder vakbond ( diverse cao’s afgesloten); - Diverse (interim) eindverantwoordelijke functies.

Borboleta werkt veel samen met specialisten (o.a. voormalige collega’s van Deloitte) zodat de klanten altijd verzekerd zijn van de beste service. 

Share by: