Leren van Stephen Covey

Gaat u op 3 oktober  2017 (in Nunspeet) met mij mee op reis (all inclusive) door het beroemde boek van Stephen Covey: ‘The Seven Habits of High Effective People’. 

Het wereld beroemde boek van Stephen Covey, De zeven eigenschappen van effectief leiderschap, is niet zo maar een boek. 

Het is een boek voor managers maar bijna alle lezers zeggen dat de adviezen van Covey ook in het dagelijks leven zeer waardevol zijn.

Covey vraagt dat iedereen in een onderneming moet meedenken over belangrijke veranderingen en dat geldt ook voor ondernemingsraden. Niet afwachten maar echt meedenken, medeverantwoordelijk zijn voor…. 

Dat vraagt van ondernemingsraden een andere manier van denken, een andere manier van werken. 

Echter een verandering die wel zijn (positieve) vruchten afwerpt.

Covey heeft de cirkels van betrokkenheid en invloed bedacht. Niet zo maar cirkels. 

De gedachtegang die er achter zit is dat mensen vaak geen keuzes kunnen maken, Wat is nu wel en niet belangrijk. Waar richt de OR zich op. Met de cirkels van Covey wordt gekeken naar wat een OR zich nu bezig houdt en hoe de OR haar invloed (in een vroegtijdig stadium) kan vergroten.

In het programma komen de volgende onderdelen aan bod

Covey beschrijft in zijn boek ‘de’ zeven eigenschappen die nodig zijn om effectief leiding te kunnen geven c.q. goed te kunnen functioneren. In de cursus passeren alle zeven eigenschappen, die feitelijk onlosmakelijk aan elkaar zijn, aan bod. Voor privé en werk is het een machtig boek, wij kijken naar die punten waarmee leden van een ondernemingsraad direct aan de slag kunnen.

Cursusinformatie

Cursusduur: Twee dagdelen
Prijs: € 270,00
Inclusief: cursusmateriaal, boek 'De zeven eigenschappen van effectief leiderschap', lunch en koffie/thee/frisdrank

Jaap Jongejan van Borboleta, is een geregistreerd CRKBO docent. Deelname aan deze training is vrijgesteld van BTW o.b.v. artikel 8 van het uitvoeringsbesluit OB.
Cursusdata

Dag en datum: vrijdag 3 oktober 2017
Locatie: midden Nederland, nader te bepalen

Direct inschrijven
Share by: